Menu Sluiten

Never Never Land I’Blue Hot Flame

14-12-2010 * 29-05-2012

swift1

Voor altijd in mijn hart, Swift .
Helaas heb ik Swift veels te vroeg moeten laten gaan, hij bleek namelijk (onofficieel) HD D te hebben. De klachten begonnen toen hij 10 maanden oud was. Hij kon moeilijk lopen, liep mank, hijgde veel, dronk veel, en zijn karakter liet zien dat hij niet happy was.
Ik ben toen met Swift naar Maarten Kappen geweest in Eersel, en heb daar heupfoto’s laten maken, en daaruit bleek hij zware HD met atrose te hebben. Vanaf het moment dat hij mank begon te lopen heb ik hem pijnstillers gegeven, maar die dosis moest steeds verhoogd worden om een klein beetje verlichting te geven bij hem.
Ook heeft hij 12 weken hydrotherapie gehad, zijn gangwerk verbeterde zeker, maar het was nog steeds geen happy hond zonder pijn. Omdat hij steeds ongelukkiger werd, en duidelijk liet zien dat hij dagelijks pijn had, heb ik toen helaas besloten om hem uit zijn lijden te verlossen, dit in overleg met meerdere dierenartsen.
Hij wordt nog steeds gemist, mijn blauwe lieve man, speel daarboven in de hondenhemel zonder pijn, ooit zullen we weer samen zijn !

Xxx je vrouwtje en pootjes van alle hondenvriendjes hier

380348_3210725396876_475033006_n