Menu Sluiten

Pups 2024


We Are One Purple Power x Templehall Cymru
Pups verwacht rond 9 April 2024
Niet in mijn kennel!

Templehall Cymru

Rond 9 April worden er pups verwacht van Power en Cymru.
Wij (Manon en ik) hebben gekozen voor deze combinatie, omdat Manon helemaal verliefd is op Boo Boo, en zij met haar gezin, graag een soortgelijke hond wouden hebben.
Omdat Cymru al volledig is goedgekeurd als dekreu, een zeer aangenaam karakter heeft, en op alle vlakken gezond is verklaard, hebben wij besloten om Cymru voor Power te gaan gebruiken.
Zij is dan ook zonder problemen succesvol gedekt.
Op 9 Maart is er bevestigd door de dierenarts dat Power dragend is van ongeveer 5 pups.

Wat we tot nu toe kunnen garanderen is dat alle pups DNA vrij zullen zijn van alle testbare ziektes.
Beide ouders hebben HD A heupen, zijn ED/OCD vrij, en ook hun ogentest incl de Glaucoomtest hebben zij zonder problemen doorstaan.
Beide ouders hebben ook een rugfoto gehad, en hebben beide geen afwijkingen.

De pups groeien op in huis, en zullen dus ook alle huiselijke geluiden gewend zijn, evenals kinderen, en er zal ook een zeer leuk Maltezer meisje klaarstaan om met ze te gaan ravotten.
Daarnaast zullen de pups uiteraard ook buitenshuis worden gesocialiseerd.
Rond hun 6de levensweek zullen ze worden getitterd, en aanvullend worden gevaccineerd indien dit nodig blijkt. Zij zullen dan ook hun paspoortje krijgen.
De Raad van Beheer zal rond de 5/6 de levensweek bij Manon langskomen om de pups te controleren, te voorzien van een Chip, er wordt een Swap afgenomen voor hun DNA profiel, en daarmee wordt dan ook hun stamboom definitief aangevraagd.

Daar Power uit DNA test gebleken Lilac Merle is, kunnen de pups ook (verborgen) merle zijn, dit zullen wij in het nest (bij twijfel) laten testen.
De verwachten kleuren zijn Zwart – Wit en Driekleur en dus EVT Merle.
Alle pups zullen drager zijn van Blauw en Bruin daar power Lilac is, en ook zijn ze drager van Tan.
Er worden zowel kort als langharige pups verwacht.

Voor meer informatie kunt u kijken op : https://www.novaspirit.nl/
Ik ondersteun Manon en Edgar met dit nest pups, daarom kunt u ook informatie bij mij krijgen over de ouders, lijnen, en verwachte pups.
Indien u meer informatie wilt over de karakters van de pups, kunt u het beste contact opnemen met Manon, omdat de pups bij haar opgroeien en zij dus meer van de pups zal kunnen zien dan ikzelf.

De wachtlijst is inmiddels geopend.


Zaza
We Are One Black Magic (Zaza) x

Zaza zal na verwachting vanaf Maart 2024 loops kunnen worden.
In eerste instantie had ik mijn eigen Ganti op het oog voor Zaza, echter gaat hij in overleg voor enkele maanden aan het werk in The U.K met zijn gastgezin.
Dit betekend dat ik nog niet 100% zeker ben welke reu ik voor Zaza ga gebruiken.

Wordt dus vervolgd!


Que
Mawlch Unique x ?

Ergens in 2024/2025 verwacht ik mogelijk een nest pup met Que, zij heeft in 2022 een nest gehad met Gjull (welke niet was gepland). Toch zijn deze pups erg leuk geworden in karakter en je ziet duidelijk dat het een mix is van die 2. Que is in 2023 geplaatst bij een gastgezin in Nederland, waar zij deel uitmaakt van het gezin, en waar er met haar wordt schapengedreven. Het kwartje is bij haar eindelijk gevallen, dat ze iets met de schapen kan doen. Que komt uit een werklijn, maar gedraagt zich er niet na. Que is erg rustig van aard, en vind alles wel leuk om te doen.
Ik ben rustig aan het rondkijken voor een passende reu, wanneer er definitieve keuzes zijn gemaakt wordt dit bekend gemaakt.