Menu Sluiten

Wie ben ik

Ik ben Thamara, mijn passie voor honden en vooral het ras Border Collie is al vroeg ontstaan.

Mijn kennelnaam is ontstaan door mijn 1ste Border Collie : Guide.
Met hem deed ik actief aan Dogfrisbee. Omdat je samen één team vormt als je een sport beoefend, en je samen geniet van alle leuke dingen in het leven.
Mijn kennelnaam is mede ontstaan door de Lion King waar ik als kind zijnde helemaal gek op was, vooral het liedje ” We Are One” kende ik al heel snel uit mijn hoofd.

Mijn honden worden getraind in het Schapendrijven en Dogfrisbee.
Wanneer het niveau en de tijd het toelaat zijn we ook te zien op wedstrijden.

In 2009 is mijn eerste nest pups geboren, en ik heb daar zoveel plezier aan beleefd dat ik ervoor heb gekozen om vaker pups te fokken.
Ik fok alleen pups mét stamboom, en waarvan de ouders uitgebreid medisch getest zijn, zo weet ik wat ik fok, en dat vind ik belangrijk.
De pups kunnen enkel DNA vrij of drager zijn van bepaalde erfelijke ziektes, (die testbaar zijn) welke veel voorkomen bij het ras Border Collie.
De pups zullen op geen enkele manier lijder zijn, lijder betekend dat ze dus zelf ziek zijn van een bepaalde erfelijke afwijking.

De pups worden afgespeend met de brokken van Brit & Care, smaak, Salmon & patato de puppie variant.
Wanneer de pups 6 weken jong zijn worden ze door de dierenarts gevaccineerd en ook worden ze voorzien van een Chip. De pups worden in deze levensweek ook gecontroleerd door de kennelclub en worden de stambomen voor de pups aangevraagd.

De pups worden in het nest door mij ontwormd met Panacur en Drontal.
Ik adviseer u om de pup bij thuiskomst nogmaals te ontwormen, of indien het schema afwijkt krijgt u van mij instructies.
Wat eventueel een mogelijkheid is, is de ontlasting van uw pup via het laboratorium te laten controleren op eventuele wormeitjes. Zo kunt u gericht een middel gebruiken tegen een bepaalde worm, of parasiet.

De pups worden zo uitgebreid mogelijk gesocialiseerd, en de pups groeien op in huis.
De pups worden zowel met kinderen, dierenarts, autorijden, stofzuigen, tv ect gesocialiseerd.
Ook maken wij meerdere uitstapjes met de pups, zodat ze genoeg dingen te zien krijgen met moeder en nestgenootjes er nog bij, denk aan het bos, centrum, school.

Niet alle honden die op mijn website worden vermeld wonen bij mij in huis, een aantal honden wonen in een gastgezin.
Op deze manier krijgen alle honden waar ze recht op hebben qua aandacht, verzorging en training.
Regelmatig ben ik op zoek naar mensen die gastgezin willen zijn, soms ook voor volwassen honden.
Ik heb zeer goed contact met de mensen welke een hond van mij in gastgezin hebben, zij zijn vrij om de sporten te beoefenen welke zij graag samen met de hond willen doen.

Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u contact met mij opnemen via Whatsapp : 0031-633 833 966.

U kunt altijd bij mij terecht voor vragen, advies of hulp bij de aanschaf van een pup.


Enkele Recensies :

We waren op zoek naar een kortharige BC puppy en hierna zoekende zijn we bij jou / We are one terecht gekomen.
Nog op dezelfde dag dat ik het formulier had ingevuld nam je al contact met ons op.
Het contact verliep aangenaam en geen vraag of foto van de pup was te veel.
Wat we als zeer prettig hebben ervaren is dat jij zelf de pup naar Nederland wilde brengen.

Pippa ( We Are One ‘B My True Love) doet het goed. Ze heeft nu al haar voorkeur qua speeltjes, maar is ook snel afgeleid. Er is ook zoveel te zien en te ontdekken.
Ze is leergierig en heeft een uitstekende reukvermogen.

We krijgen veel reacties over de kleur van haar, dat ze zo mooi is. Meeste mensen denken toch nog altijd aan zwart/wit bij een BC.

Bedankt voor deze mooie pup, we genieten iedere minuut van haar.

Groetjes Irma en Henry

Je bent goed te bereiken. Neemt alle tijd om vragen te beantwoorden en je weet ook waar je het over hebt. Je bent deskundig.

De pup is inderdaad zoals je had gezegd. Heel erg lief, gezond en bench getraind. Als ik weer een pup zou willen, zou ik weer naar jou gaan. Als iemand een pup zoekt, zou ik jou zeker aanraden!

Wij hebben onze pup bij Thamara van We Are One gekocht.
Voordat de pup bij ons kwam heb ik veel contact met Thamara gehad. Het contact was altijd erg fijn. En geen vraag was te veel.
Ze staat klaar voor de toekomstige eigenaren. En is ook geïnteresseerd in waar de pup terecht komt.
Wat ik heel erg prettig vond is dat ze elke week wel een berichtje plaatst op Facebook zodat je de hele ontwikkeling van je pup kunt volgen. Hier keken we elke keer weer naar uit! Dit hielp goed bij het afwachten/aftellen tot dat de pup bij ons thuis mocht komen wonen.
Ik beveel Thamara echt aan. Ze weet waar ze het over heeft en geeft de grootste zorg aan het nest! Zowel voor moeder en de pups! Eerlijke zorgzame betrouwbare fokster! Met een hart op de juiste plaats voor de dieren!
Onze pup kwam heel open goed gesocialiseerd bij ons thuis! Het is levendig speels hondje die ook erg netjes zelf zijn rust pakt. Wat een vriendelijk leergierig karakter. Het is echt liefde op het eerste gezicht!! Sky is een open vrolijke pup die nieuwe situaties in alle rust in zich opneemt en er dan op af durft! Klein en dapper!! Allemaal doordat ze een goeie liefdevolle start heeft gehad bij Thamara. Dank je wel Thamara voor onze lieve Sky!

“Linda uit Enschede”