Menu Sluiten

Wie ben ik

Ik ben Thamara mijn passie voor honden en vooral het ras Border Collie is al vroeg ontstaan.

Mijn honden worden getraind in het schapendrijven, dogfrisbee en behendigheid.
Wanneer ze er klaar voor zijn worden ze uitgebracht op wedstrijden.
Omdat ik zoveel plezier beleef aan mijn honden, vind ik het leuk om hobbymatig pups te fokken.

U krijgt bij het ophalen van uw pup een mapje mee met alle officiële gezondheid’s-resultaten van de ouderdieren, en een uitgebreid puppypakket.

Daar ik achter versvlees sta, krijgen de pups vanaf 3,5/4 weken versvlees.

Rond de 6/7de levensweek worden de pups getiterd, hierbij wordt er middels een bloedtest gekeken hoeveel antistoffen de pup bij zich heeft.
Indien dit laag is wordt de pup door ons ingeënt, wanneer deze waarde nog voldoende is zal dit een paar weken later gecontroleerd moeten worden.
Door te enten op maat, op het juiste moment, wordt de pup niet onnodig 3x belast met de puppy entingen, en is vaak de pup al beschermd met maar 1 enting.

De pups worden in het nest ontwormd met Panacur.
Mijn advies is om bij uw pup ontlasting onderzoek te doen, alvorens de pup standaard te ontwormen. Op deze manier kunt u gericht ontwormen, en wordt de hond niet belast met wormbestrijdingsmiddelen wanneer dit niet nodig blijkt.

De pups worden zo uitgebreid gesocialiseerd, en groeien op in huis.
ze worden zo wel met kinderen, dierenarts, autorijden, stofzuigen, tv, schapen (indien het weer dit toelaat), paarden (indien het weer dit toelaat) gesocialiseerd.

Niet alle honden die op deze website worden vermeld wonen bij mij in huis, een aantal honden woont in een gastgezin, welke de hond kosteloos van mij krijgen.
Op deze manier krijgen alle honden waar ze recht op hebben qua aandacht, verzorging en training.
Regelmatig ben ik op zoek naar mensen die gastgezin willen zijn, soms ook voor volwassen honden die in de roedel niet volledig tot hun recht komen.

Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u contact met mij opnemen via de mail, of via Whatsapp, dat werkt vaak het snelst, en het beste 😉
info@kennel-weareone.nl of 06-33833966

U kunt altijd bij mij terecht voor vragen, advies of hulp bij de aanschaf van een pup.