Menu Sluiten

Nieuws pagina


Als alles goed gaat verwachten wij rond 18 Februari pups van Meg X GjΓΌll.
14 Januari heeft Meg een Echo en dan zullen we zien of zij dragend is.
Er is nog plaats op de wachtlijst voor mensen welke een hond zoek om activiteiten mee gaan doen. Denk aan Flyball, Behendigheid, Schapendrijven, Dogfrisbee, of andere hondensport.


Gaia haar pups zijn inmiddels uitgevlogen, wat is de tijd toch snel gegaan. Wij hebben enorm genoten van de pups en de eerste berichten welke wij krijgen van de nieuwe eigenaren zijn positief.


Zaza heeft binnenkort haar heup en rugfoto, wanneer deze goed zijn, zal zij ook haar oogtest krijgen.
Indien die ook goed zijn verwacht zij zomer/herfst haar 1ste nest pups.
Hier heb ik reeds al aanmeldingen voor πŸ˜‰
En zelf gaan wij hier ook een pup van aanhouden.


Gaia is op 25 April bevallen van 8 pups, in de kleuren, Blauw-wit, Lilac-wit, Zwart-wit en Bruin wit. Alle pups zijn besproken, één van de teven zal verbonden blijven aan de kennel.


We hebben Kai ”’ We Are One Proud To Go With The Flow ” aangehouden uit Ziva X Dean, Kai woont bij een goede vriendin Claudia en zijn moeder Ziva. Onze dank is groot Claudia!


Gjull is op 2 maart glansrijk door zijn ogentest gekomen.
Hiermee heeft hij alle onderzoeken gehad om vanaf nu beschikbaar te zijn als dekreu.

Zijn mogelijke eerste pups worden rond 7 mei verwacht in onze kennel met Meg.


28 Februari = Hippie de opzichter houdt de pups goed in de gaten. Hipp is echt een mama voor de pups, het liefst zou ze zien dat Ziva opzij gaat, en dan regelt Hippie de rest wel. Ik ben erg benieuwd hoe ze zelf gaat moederen, ik denk wel goed! Het zit enorm in haar !


De Pups van Ziva en Dean zijn geboren, op 27 Februari zijn er 7 pups geboren, waarvan 2 teven en 5 reuen. In de kleuren Blauw-wit en Zwart-wit.
Alle pups zijn gereserveerd.


Gaia is op 24 en 25 Februari gedekt door Stich, een geweldige leuke reu uit Belgie.
Haar pups worden rond eind April 2021 verwacht.
Wij verwachten, Blauw-Wit, Bruin-wit, Lilac-wit en Zwart-wit uit deze combinatie. Een hele kleine kans op tan aftekeningen.


23 Februari = Nog een paar dagen, en dan kunnen we de pups van Ziva en Dean verwachten. We kijken er enorm naar uit, en we laten ons verrassen wat de natuur ons geeft πŸ™‚
De wachtlijst is meer dan vol !


22 Februari = Meg is Loops ! Dat betekend dat zij gedekt mag gaan worden door Pete.


21 Februari = Hipp is loops, dit betekend dat zij rond Oktober/November ongeveer weer loops wordt. We kijken op dat moment of het uitkomt om haar te laten dekken of dat het een loopsheid later wordt. Maar zoals het er nu voorstaat, wordt zij op dat moment gedekt door Cymru van Sarah in Duitsland.


18 Februari = De pups van Pete x Zimt in duitsland groeien goed! Ze zijn ook echt super mooi, ja ik ben zeker trots op wat Pete heeft gegeven samen met Zimt.


17 Februari = Meg verwacht ik elk moment loops.
Voor zij gedekt wordt, laat ik haar eerst behandelen door een osteopaat. Ze is goedgekeurd, en mag gedekt worden wanneer ze loops wordt.


14 Februari= Van de baasjes van Byx (Ganti X Jet 2019) kreeg ik deze geweldige foto toegestuurd!
Wat een blij ei is hij zeg πŸ™‚


13 Februari = Gaia is loops, omdat Lizzy stille loopsheden blijkt te hebben hebben we de planning veranderd. Lizzy haar nestje komt later, en die van Gaia eerder. Gaia zal gedekt worden door ” Dreaming Of You Q Stich” een reu welke ik al langer op het oog heb. Van de voorlijn ken ik meerdere honden persoonlijk, en dat zijn erg fijne werkhonden geweest. Daarom heb ik voor dit nest gekozen voor Stich.


12 Februari = We deden een poging om te frisbee’n met Ganti, en hij vond het nog leuk ook πŸ˜‰
Het had wat voeten in aarde, maar dan heb je ook wat πŸ˜‰


9 Februari = Er zijn in Duitsland 6 pups geboren van Pete X Zimt. Dit is bij de kennel ” Vom Danischen World”. Mijn dank is groot in het vertrouwen van Pete, alle pups zijn zwart driekleur. De pups zijn besproken.