Menu Sluiten

FLB Jet

FB_IMG_1489195822251

Sinds enkele weken hebben wij Jet opgenomen in onze roedel. Totaal niet gepland, maar soms kom je iets tegen waar je geen nee tegen kan zeggen 😉
Jet zocht een nieuw plekje omdat ze meer werk nodig heeft dan haar baasjes konden geven. Haar passie ligt bij het schapendrijven, gezien wij ook eigen schapen hebben komt dit heel erg goed uit.
Jet is een vriendelijk hondje, maar ze kijkt wel de kat uit de boom. Ze past zich goed aan in nieuwe situaties, vreemde honden die naderen vind ze wat spannend, maar eenmaal geaccepteerd maakt het haar niks meer uit. Het meegaan met mijn hondenuitlaatservice doet haar enorm goed in het ontwikkelen van vertrouwen in andere honden en in het opbouwen van zelfvertrouwen.

Wanneer haar gezondheidstesten het toelaten zal zij ook deel uit mogen maken van mijn kennel. Jet komt uit pure schapendrijflijnen en heeft meerdere kampioenen in haar lijn. Ze draagt de kleur bruin omdat haar vader bruin is. Jet is een klein maar fijn hondje, ze weegt nog geen 12 kg, en zal ongeveer 44cm zijn?

FB_IMG_1489196059614